Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) mücahit, öğretmen, sendikacı, kooperatifçi, gazeteci -yazar Arif Hasan Tahsin’i 13’üncü ölüm yıl dönümünde özlem ve saygıyla andığını belirtti.

KTÖS Başkanı Mustafa Baybora, yazılı açıklamasında, KTÖS’ün kurucuları arasında yer alan, örgütlü mücadeleyle toplumsal muhalefetin öncülüğünü yapan Arif Hasan Tahsin’in örgütlü mücadele, toplumsal muhalefet, siyasi irade ve siyasi liderliği şiar edindiğini ifade etti.

Kalecik'te sahte mesai formuyla 54 bin TL dolandırıcılık: 1 tutuklu
Kalecik'te sahte mesai formuyla 54 bin TL dolandırıcılık: 1 tutuklu
İçeriği Görüntüle

Arif Hasan Tahsin’in “Çirkef yatağında gülistanlık olmaz” sözünün bugünkü çürümenin en önemli göstergelerinden biri olduğunu savunan Baybora, “İlkeli, onurlu ve öngörülü mücadelesiyle bizlere her zaman yol gösteren, kılavuz olan Arif Hoca, yılda bir gün değil her an yüreğimizdedir,” dedi.