Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP), ABD'nin Venezuela'ya yaptığı saldırı ile Venezuela Devlet Başkanı Nikolas Maduro ve eşinin kaçırılmasını kınadı.

BKP tarafından yapılan yazılı açıklamada, Madoro ve eşinin kaçırılarak alıkonmasının uluslararası hukuk kurallarına karşı işlenmiş bir suç olduğu belirtildi.

Maduro ve eşinin derhal serbest bırakılması istenen açıklamada, "ABD’nin emperyalist saldırılarına karşı Venezuela halkı ile dayanışma içerisinde olduğu" da vurgulandı.

KTHEB: (Asgari ücretliye yüzde 18,39 hayat pahalılığı uygulaması) “Eşitlik ilkesine aykırı, vicdansız ve kabul edilemez
KTHEB: (Asgari ücretliye yüzde 18,39 hayat pahalılığı uygulaması) “Eşitlik ilkesine aykırı, vicdansız ve kabul edilemez
İçeriği Görüntüle

Açıklamada, ABD’nin Venezuela'ya saldırısı, " Latin Amerika’daki devletlerin ulusal kaynaklarına çökme operasyonu" olarak değerlendirildi ve "ABD vahşetine karşı dünya halkları birlikte mücadele edip kazanacaktır “ denildi.