banner13
Öne Çıkanlar Zacharias Evripidou İskele Mandıralar DEvİş Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı naylon poşet
banner5

Bu haber kez okundu.

İşte Ardalı Barcelona'nın bu akşam yayına girecek olan yeni reklamı...
banner11
Dünyanın en ünlü ve başarılı spor kulüplerinden FC Barcelona’ya
‘Global Resmi Lastik Partneri’ olan Lassa tarafından çekilen reklam filmi
Türkiye ve dünyada aynı anda yayına giriyor.


Gerard Piqué, Luis Suárez, Neymar Jr. ve Ivan Rakitić gibi yıldız oyuncular, Lassa lastikleriyle zorlu bir antrenman gerçekleştirirken, milli gururumuz
Arda Turan’ın dayanıklılığı ve yetenekleri de test ediliyor.


FC Barcelona’nın 4 branştaki salon takımlarının isim ve forma sponsorluğunu üstlenen ilk marka olan Lassa’nın, kulübün dünyaca ünlü oyuncularının dayanıklılığını test ettiği reklam filmi yayınlandı.

Ülkemizin İspanya’daki gururu Arda Turan’ın başrolünü üstlendiği reklamda, FC Barcelona’nın zorlu mücadelelere hazırlandığı antrenman görüntüleri yer alıyor. Reklam filmine Lassa lastiklerinin dayanıklılığı ve sağlamlığı ilham verirken, Barcelonalı oyuncular, Lassa lastikleri ile yapılan dayanıklılık antrenmanında sınırlarını test ediyor ve birbirileriyle yarışıyor.

Filmde yıldız oyuncumuz Arda Turan’a, FC Barcelona’danın dünyaca ünlü yıldızları Gerard Piqué, Luis Suárez, Neymar Jr. ve Ivan Rakitić’in yanı sıra kulübün basketbol takım kaptanı Juan Carlos Navarro ve Hentbol takım kaptanı Victor Tomas de eşlik ediyor.

Arda Turan yeteneklerini ve dayanıklılığını ispatladı

FC Barcelonalı oyuncuların birbirlerini en sert şekilde test ettiği filmde, Lassa’nın uluslararası marka elçisi Arda Turan önemli bir dayanıklılık ve yetenek sınavından geçiriliyor. Takıma yeni katılan bir oyuncu olarak, Arda Turan antrenmanını bitirdikten sonra sahayı terk ederken; Gerard Pique, Arda’ya “Ben gidebilirim sen kalacaksın” diye takılarak, Arda’yı bu zorlu şartlarda daha çok çalışması için teşvik ediyor.

Bunun üzerine zorlu antrenmanların yapıldığı ve sır gibi saklanan hangara giren Arda, burada Lassa lastikleriyle hayatının en zorlu antrenmanlarından birini gerçekleştiriyor. Arda Turan, bu zorlu antrenman sırasında takım arkadaşlarına hem yeteneklerini hem de dayanıklılığını bir kez daha ispatlıyor.

Lassa’nın yeni reklam filmi, Türkiye’deki televizyon kanallarında ve Eurosport’un uydu aracılığıyla direkt yayın yaptığı 54 ülkede izlenebiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.