banner13
Öne Çıkanlar Chelsea Lefkoşa Lapta Belediyesi Wordpress Google Maliye Bakanlığı
banner5

Bu haber kez okundu.

BB Erzurumspor 1-2 Galatasaray
banner11

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, deplasmanda BB Erzurumspor ile karşı karşıya geldi.

Sarı-kırmızılılarda geçen hafta gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Oghenekaro Etebo ile sakatlığı bulunan Martin Linnes karşılaşmanın kadrosunda yer almazken, kaleci Fatih Öztürk ile Emre Akbaba da yedeğe çekildi.

Fatih Terim, bu futbolcuların yerine Erzurumspor karşısında Okan Kocuk, Omar Elabdellaoui, Ömer Bayram ve Younes Belhanda'yı görevlendirdi.

Kazım Karabekir Stadı'nda oynanan mücadelesi karşılıklı gollerle sona erdi. Galatasaray 20' Emre Kılınç ile öne geçerken ev sahibi takım 45. dakikada Arvydas Novikovas(P) ile skoru eşitledi.İkinci yarının başında topla daha fazla oynayan Galatasaray, 64. dakikada bir kez daha öne geçti. Sol kanattan Ryan Babel'den gelen pası asiste çeviren Radamel Falcao, ligdeki 5. golünü kaydetti.

GALATASARAY 10 KİŞİ KALDI
Karşılaşmanın 6. dakikasında sarı kart gören Radamel Falcao, 73'te gördüğü ikinci kart sonrası oyun dışı kaldı. Kolombiyalı yıldız, gelecek hafta MKE Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.

Yaşanan sakatlıklar ve oyuncu değişiklikleriyle düşen tempoda başka gol sesi çıkmadı. Hakem Arda Kardeşler'in son düdüğüyle birlikte Galatasaray deplasmanda BB Erzurumspor'u 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.