banner13
Öne Çıkanlar Yaşam Lefkoşa Tokat Chelsea İsveç
banner5

Bu haber kez okundu.

Yaz ruhundan ilham alan tırnaklar
banner11

Yazın gelişi ile birlikte, tatil planı yapmaya başlayan kadınlar, ne giyeceklerini düşündükleri kadar tırnaklarını da kıyafetleri ile nasıl kombinleyeceğini düşünüyor. Eller kadar ayakların da ön planda olduğu yaz aylarında bu yıl, canlı pastel tonlar, fosforlu, rengârenk parlak ojeler, Amerikan french ve beyaz oje karşımıza çıkacak. Suya girmekten bozulan ojelerle vakit kaybetmek istemeyenlerin ya da ayak tırnaklarında estetik ve sağlık problemi olanların ise 3 haftaya kadar kalıcı jel ojeler ve protez tırnaklar imdadına yetişiyor.


Kıyafet modası gibi tırnak modası da mevsimlere göre değişiklik gösteriyor. Tatil valizini hazırlayan kadınların en önemli aksesuarlarından biri olan tırnaklar, 90’ların kıyafet modası ve lifeguard (cankurtaran) mayoları ile kombinleniyor. Haziran ayının gelmesiyle yaz ayının coşkusu ve canlılığı tırnaklara taşındığı vurgulayan Kalıcı Makyaj ve Güzellik Uygulamaları Uzmanı Emsal Doğan, canlı pastel tonların, rengârenk oje uygulamalarının, Amerikan french ve beyaz ojenin trend olduğunu belirtti. Eller kadar ayakların da ön plana çıkmaya başladığı yaz aylarında suya girmekten sık sık bozulan ojeleri yenilemekle vakit kaybetmek istemeyen kadınların imdadına, 3 haftaya kadar kalıcı jel ojeler ve protez tırnak uygulamaları yetişiyor.

Sağlık Sorunu Olanların da Kurtarıcısı


Yaz ayları boyunca oje yenileme derdine son veren jel ve protez tırnak uygulaması hakkında bilgi veren Emsal Doğan, “Yazın kadınların en büyük dertlerinden biri sürekli suya girmekten bozulan ve kumdan yıpranan ojeler. Yanınızda aynı renk olmayabilir, desen vardır düzeltemezsiniz. Bu yüzden yaz aylarında özellikle ayaklar için kalıcı jel oje ya da protez tırnak uygulamaları öneriyoruz. Bu uygulama sayesinde, 3 haftaya kadar oje yenileme derdiniz ortadan kalkıyor. Ayrıca uygulama, ayak tırnaklarında çeşitli estetik ve sağlık problemi olanlar, yazın sandalet ve terlik giymeye çekinen kadınların da kurtarıcısı oluyor” açıklamasında bulundu.

Coşkulu ve Canlı Tırnaklar


Bu yıl üst üste farklı desenlerin, rengarenk kumaşların kullanılması ile birlikte tırnak modasının da canlandığını belirten Doğan, “2017 yazında tırnaklarda her rengi göreceğiz. Parlak pastel tonlar, rengarenk tırnak tasarımları plajları süsleyecek. Tırnaklarda desenler, taşlı ve çiçekli süslemeler de sık sık tercih edilecek. Karanlıkta parlayan fosforlu ojeler ise gece kulüplerinde en çok tercih edilenlerden olacak. Tasarımlar ise sizin hayal gücünüzle sınırlı. İş kadınlarının tercihi klasik french yerine, elde ve ayakta daha zarif ve temiz duran Amerikan french bu sene çok daha fazla talep görüyor. Özellikle iş yerinde açık ayakkabı giyen ama iddialı görünmek istemeyen kadınların kurtarıcısı diyebiliriz. Benim en çok sevdiğim trend ise elde ve ayakta beyaz oje akımı. Minik taşlarla süslenmiş beyaz ojeler çok kullanılacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.