banner13
Öne Çıkanlar İsveç Tokat Lefkoşa Yaşam Chelsea
banner5

Bu haber kez okundu.

Sosyal Medya Fenomeni Orkun Işıtmak, Film Yıldızı Oluyor
banner11

Oyun videolarıyla tanınan ve youtube'ta 3,5 milyondan fazla abone sayısına ulaşarak dikkatleri üzerine çeken Orkun Işıtmak, "İyi Oyun" adlı gençlik filminin kadrosuna seçildi.


DÜNYANIN İLK E-SPOR FİLMİ OLACAK


Doruk Acar, Hakan Baş, Alper Özdemir ve Alper Çağlar'ın kurduğu Eludis Production'un imza attığı film, dünyada esports üzerine yapılan ilk film olma özelliğini taşıyor. Emre Sirel'in yazdığı, Netflix'in ilk yerli projesi "The Protector"da da görev alan Umut Aral'ın ise yönettiği filmde Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu, Bahar Şahin ve Kaan Sevi de rol alıyor.Filmin bugün başlayan çekimlerinin İstanbul ve civarında 4 haftada tamamlanması planlanıyor. "İyi Oyun" filminin görüntü yönetmenliğini ise Sebastian Weber yapıyor.




 

Kaynak : Haberler.Com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.