banner13
Öne Çıkanlar İskele Mandıralar Zacharias Evripidou DEvİş naylon poşet Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı
banner5

Bu haber kez okundu.

Bu nasıl nefret?
banner11

Avustralya, geçmişi başarılarla dolu olan güzellik kraliçesinin eski erkek arkadaşına gösterdiği şiddeti konuşuyor. Skandaldan skandala koşan eski güzellik kraliçesi, bu kez 43 yaşındaki erkek arkadaşına yaptıklarıyla gündeme bomba gibi düştü.

2

Üniversiteden mezun olduğunda artık bir nükleer mühendisti ancak daha öğrencilik yıllarında tüm dünyaca tanındı.

3

Brittany Nicole 'Nikki' Poteet, 2011'de Miss Virginia seçildi ve kraliçe tacını taktı. Ardından 2012'de Miss United States unvanını kazandı. Ancak güzellik kraliçesi seçildiği yıl eşcinsel bir oda arkadaşının bir röportajda söyledikleriyle skandallar dizisi başlamış oldu.

4

Ağır küfürlerin yer aldığı ilk skandalı özürle kapatsa da Facebook'ta paylaştığı bir fotoğrafla kraliçe tacını kaybetti.

5

Fotoğrafının altına 'Miss Alcoholic USA' yazınca kraliçe tacını iade etmek zorunda kaldı, ABD günlerce olayı konuştu.

6

Tescilli güzel 2014 yılında Avustralya'ya taşınmadan önce ise, eski sevgilisi James McElroy tarafından saldırganlık ve kötü muamele ile suçlandı.

7

Virginia Commonwealth Üniversitesi'nden mezun olan ve nükleer enerji alanında master derecesi bulunan genç kadın, Avustralya Sdyney'de bir şirkette işe başladı.

8

Avustralya'da karıştığı ilk skandal ise, 2017 yılında o dönemki erkek arkadaşı Wade McKenzie'ye saldırmaktan hakim karşısına çıkması oldu.

9

Artık profesyonel güreşçilik yapan bir zamanların güzellik kraliçesi, bugünlerde Avustralya ve dünya medyasının yeniden gündeminde.

10

Avustralya medyası, Sydney'in dışındaki Croydon'da yaşayan 34 yaşındaki Nikki Poteet'in 43 yaşındaki sevgilisinin burnunu kırdığını bildiriyor.

11

11 Nisan'da gerçekleşen olayda kadının ayrıca metal köpek tasmasıyla sevgilisini kırbaçladığı, yine medyadaki haberlerde yer alıyor.

12

İki ayrı suçlama yöneltilen Poteet, Haziran ayında köpek tasması suçlamasını reddetmişti ancak Eylül ayında mahkemeye çıkacak.

13

Instagram hesabında 7 bin 500 takipçisi bulunan eski güzel, şimdilerde yeni sevgilisi Nathan Peckham ile birlikte yaşıyor.

14

Avustralya medyası, Poteet'in büyükbabası ve babaannesinin ABD Virginia'daki üniversitelerde saygın birer akademisyen olduğunu da belirtiyor.

15

34 yaşındaki ABD'li Brittany Nicole 'Nikki' Poteet, 2019'da Miss Globe Australia seçildiğini de iddia etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.