banner13
Öne Çıkanlar Doğal Afetler Ajansı Örgüt KKTC merkez Giriyor Mississauga
banner5

Bu haber kez okundu.

Yüksek Mahkeme Başkanı Narin Şefik’in odacısının testi pozitif: Şefik ve sekreteri 1 hafta izole olacak
banner11

Yüksek Mahkeme Başkanı Narin Şefik'in odacısının Koronavirüs (Covid-19) test sonucu pozitif çıktı.

Yüksek Mahkeme Başkanı ve Sekreteri test sonucu negatif çıkmış olmakla birlikte, tedbir amaçlı 1 hafta izolasyon uygulayacaklar.

Yüksek Mahkeme’den yapılan açıklama şöyle:

“Yüksek Mahkeme ve Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıç ve Personelinin bir kısmına Covid-19 PCR testi yapılmış ve Yüksek Mahkeme Başkanının Odacısının sonucu pozitif çıkmıştır. Diğer test sonuçları ise negatiftir. Yüksek Mahkeme Başkanı ve Sekreterinin test sonucu negatif çıkmış olmakla birlikte tedbir amaçlı, 1 hafta izolasyon uygulayacaklardır. Ayrıca Sağlık Bakanlığından daha fazla sayıda test yapılması istenmiştir.

Mahkemeler salgının ortaya çıktığı günden başlayarak  bulaş riskine karşı tüm tedbirleri almış ve titizlikle uygulamıştır. Alınan tedbirler yeniden gözden geçirilecek  ve hem çalışanların hem de avukatlar ile vatandaşların sağlığını korumak için ilave tedbirler alınması konusu değerlendirilecektir.

Bu bağlamda; alınan önlemlerin işe yaraması için herkesin aynı duyarlılığı göstermesi, kendi sağlığı ve çevresindekilerin sağlığının korunması için alınan önlemlere önemle uyulması gerektiğini bir kez daha hatırlatmakta yarar görülmektedir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.