banner13
Öne Çıkanlar Yaşam Lefkoşa Tokat İsveç Chelsea
banner5

Bu haber kez okundu.

WhatsApp'a 'tatil modu' özelliği geldi
banner11

WhatsApp'ta 'tatil modu' dönemi

WhatsApp'ın son Android beta sürümü, "Tatil Modu" olarak isimlendirilen bir özellikle geldi.

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir kez daha platfroma entegre etmeye hazırlandığı özelliği ile gündemde. 

WhatsApp'ın Android beta sürümü güncellendi. Bu güncellemeyle birlikte uygulama sürümü "2.20.206.2"ye yükseltildi.  

Söz konusu güncelleme ile WhatsApp'ın yeni özelliği ortaya çıktı. WhatsApp'ın son Android  beta sürümü, "Tatil Modu" olarak isimlendirilen bir özellikle geldi. 

WhatsApp, bir süre önce bu özelliği 'Arşivlenen Sohbetleri Yoksay' adı altında geliştirmeye başlamış, ardından geliştirmeyi bırakmıştı. 

Tatil Modu (Vacation Mode) ile söz konusu özellik bir kez daha gündeme geldi. WhatsApp'ın  önümüzdeki günlerde bu özelliği Android  kullanıcılarına sunması bekleniyor. 

WABetaInfo'nun şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, söz konusu şu an için Android sürümünde test edilmesine rağmen özellik iOS kullanıcılarına da sunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.