banner13
Öne Çıkanlar İsveç Tokat Lefkoşa Yaşam Chelsea
banner5

Bu haber kez okundu.

“Vatandaş çöpünü yere atsın işçiler temizlesin” düşüncesinin doğru değil…"
banner11

Girne Belediyesi, Girne - Lefkoşa Yolundaki Ciklos Mevkiinde Seyir Alanları Temizlik Çalışmaları Başlattı

Girne belediyesi kendi sorumluluk alanı dışında olan Ciklos mevkiindeki seyir alanlarının temizliğine başladı.

Girne Belediyesi temizlik şubesi ekipleri tarafından başlatılan temizlik çalışmasında; Ciklos mevkiindeki oturma alanları, yol kenarları, refüj içleri ve araçlardan atılan pet şişe, teneke, paket, kağıt ve her türlü atığın belediye ekiplerince temizlendiği bildirildi.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Belediyenin sorumluluğunun kirletilen yerlerin temizliğini sağlamak olduğunu, fakat halkın bu bölgeleri temiz tutması gerektiğini, oturma yerlerinde ve piknik alanlarında veya araçlardan dışarıya atılan çöplerin, çevreyi olumsuz etkilediğini kaydetti.

“Vatandaş çöpünü yere atsın işçiler temizlesin” düşüncesinin doğru değil…

Güngördü daha önceki senelerde yaptığı açıklamayı yeniden tekrarlayarak; “Girne Belediyesi olarak Boğaz Piknik Alanı ve Girne-Lefkoşa Anayolunda, sürekli temizlik çalışması yapıldığını belirterek, “vatandaş çöpünü yere atsın işçiler temizlesin” düşüncesinin doğru olmadığını söyledi. Nidai Güngördü, seyir alanlarını temiz bulmak isteyenlerin, piknik yaptıktan sonra çöpünü mutlaka çöp poşetine koyması ve çöp konteynerlerine atması gerektiğine dikkat çekti.

Güngördü, eğitim ve farkındalık çalışmaları yapılarak vatandaşın çevreye karşı duyarlılığının artırılabileceğine işaret ederek, daha önce bölgede bildiri dağıttıklarını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.