banner13
Öne Çıkanlar Tokat Lefkoşa Yaşam İsveç Chelsea
banner5

Bu haber kez okundu.

Rumlardan Yalan Üstüne Yalan!
banner11

Rum yönetimi özellikle bölgede tahrikkar ve tehditkar politikalarını sürdürürken, Rum medyası da yalan haberlerle algı yönetmeye çalışıyor.

Yalan haberlerle Ermenistan’ın saldırılarının üzerini örtmeye çalışan Rumlar, buna ek olarak Türk askerine iftira atmaktan da geri kalmıyor. Ermenistan’ın saldırılarının ardından harekete geçen Azerbaycan birliklerini dünya kamuoyunda suçlu çıkarmaya çalışan Rumlar, bu sefer provokasyonların içine KKTC askerini de müdahil etmeye çalıştı.

Philenews adlı dijital medyada çıkan haberde Kıbrıs’tan Suriye’ye asker gönderildiği ve bunların Türkiye’nin Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki savaşa katılma çabası ile olağanüstü hareketler olduğu iddia edildi.

Rum basınındaki çıkan haber üzerine görüşülen askeri yetkililer olayın gerçek olmadığını ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.