banner13
Öne Çıkanlar Doğal Afetler Ajansı Örgüt KKTC merkez Giriyor Mississauga
banner5

Bu haber kez okundu.

KİÜ Rektörü Göksel Öğrencileriyle Bir Araya Geldi
banner11

Kıbrıs İlim Üniversitesi (KİÜ) Rektörü Ahmet Bülend Göksel, üniversite seçme döneminde online söyleşi gerçekleştirdi.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği söyleşide Rektör Göksel, tercih yapacak öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Kıbrıs İlim Üniversitesinin amacının “Kendini ve pratikliğini geliştirmiş; donanımlı bireyleri hayata kazandırmak” olduğuna dikkat çeken Göksel, “İş yaşamınızda mutlu olabilmeniz için, seçtiğiniz bölüm gönlünüzde olan bölüm olmalı. Ekonomik olması sizin için ön plandaysa, yaşadığınız şehirde veya bu şehre yakın olmalı. Üniversitenin nitelikli ve adını duyurmuş olması da iş hayatınızda oldukça önemli” dedi.

Kıbrıs İlim Üniversitesini tercih edecek olan öğrencilere üniversitenin teknik imkanlarından söz eden Ahmet Bülent Göksel, laboratuvar çeşitliliği ve uygulamalı derslerin büyük bir özveriyle işlenmesinin, KİÜ’nün butik bir üniversite olmasının avantajlarından olduğunu vurguladı.

Kendi hayatından kesitlerle deneyimlerini aktaran Göksel, öğrencileri çalışmaya ve zorluklara karşı metanetli olmaya davet etti. Göksel, söyleşisini, “Ne olursanız olun, mesleğinizin en iyisi olun” öğüdü ile tamamlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.