banner13
Öne Çıkanlar Zacharias Evripidou İskele Mandıralar DEvİş Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı naylon poşet
banner5

Bu haber kez okundu.

KİÜ ile Asbank arasında dev işbirliği
banner11

Kıbrıs İlim Üniversitesi ile Asbank Genel Müdürlüğü arasında eğitim ve araştırma alanlarında işbirliği protokolü imzaladı.

İmza törenine Asbank Genel Müdürü Çağatay KARİP, Kıbrıs İlim Üniversitesi (KİÜ) Rektör Vekili Prof. Lale A. BÜYÜKGÖNENÇ, Asbank Yönetim Kurulu üyesi ve KİÜ İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Üniversitesi Dekan Vekili Erdal GÜRYAY, KİÜ Türkiye-Kıbrıs tanıtım temsilcisi Onur ŞANIVAR ve yetkililer katıldı.

İşbirliği protokolünü imzalayan Asbank Genel Müdürü KARİP içinden geçtiğimiz zorlu günlerde ekonomide yaşanan sıkıntılar ve çalkantılar kendilerini olumsuz etkilese de, yapılan işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Diğer taraftan Prof. Dr. Lale A. BÜYÜKGÖNENÇ de işbirliği protokolünü oluştururken temel hedeflerin mevcut olanakları geliştirmek, her iki kurumun bilimsel amaçlı organizasyonlarda deneyimlerini paylaşmak, karşılıklı ilişkileri güçlendirmek ve çalışanları motive etmek olduğunu söyledi.

Asbank Genel Müdürü Çağatay KARİP 1993 yılından beri ilk kez bir eğitim ortamını teneffüs edeceğini ve eğitimine katacağı yeniliklerden duyduğu heyecanı dile getirirken, Rektör Vekili Prof. Dr. BÜYÜKGÖNENÇ ’in “Sayın Genel Müdürüm. Okumanın yaşı yoktur. Sizlerden daha büyük yaşlarda öğrencilerimiz mevcut” sözleri esprili anlar yaşanmasına yol açtı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet ali nazik 3 yıl önce

Sizi ciddiye almayan bir universite var ortada kusura bakmayin da sayin albank yonetimi bu donemde rektorun ne isi vardi da vekilini yolluyor bir de oyle bir reklam olmus ki bu konuda sizi kutlamaliyim kiu dìye abi KIBRIS ILIM UNIVERSITESI nedir nerdedir islevi nedir yaaa bi kendinize gelin