banner13
Öne Çıkanlar Doğal Afetler Ajansı Örgüt KKTC merkez Giriyor Mississauga
banner5

Bu haber kez okundu.

KİÜ, Global Politikalar Merkezine Konuk Oluyor
banner11

Kıbrıs İlim Üniversitesi (KİÜ) üst yönetimin önderliğinde akademik ve idari kadrosu ile öğrenci temininde sürekli yükselen grafiği ile yakaladıkları başarıyla dikkat çekerken, kamuoyunu bilgilendirme misyonuyla yapmış oldukları ciddi çıkışlarıyla KKTC’nin en çok dikkat çeken üniversiteleri arasında da yerini aldı. 

KİÜ İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. İlksoy Aslım 09.11.2020 bugün saat 19:00’da ‘’10. Yılında Arap Baharı’’ kapsamında ‘’Bölgesel ve Dış Aktörler Ekseninde Protestolar ve Yeni Arayışlar" konularında Global Politikalar Merkezi’nin konuğu olacaklar. 
Üniversite sosyal medya hesaplarından da duyurulan webinar’a Zoom üzerinden erişimin mümkün olduğunu ifade eden yetkililer, Zoom uygulamasıyla webinar’a giriş için sosyal medya hesapları üzerinden csuedutr adreslerini ziyaret ederek detaylı bilgi alabileceğiniz yönünde de bilgi paylaşımı yaptılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.