banner13
Öne Çıkanlar Tokat Lefkoşa Yaşam İsveç Chelsea
banner5

Bu haber kez okundu.

Dursun Oğuz: Türkiye’siz bir gelecek mümkün değildir
banner11

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından KKTC’nin 5. Cumhurbaşkanı seçilen Ersin Tatar’a görevi Kıbrıs Türk halkının verdiğini vurgulayarak, Ersin Tatar’ın görevini layıkıyla yapacağından şüphesi olmadığını ifade etti. 

Oğuz’un yaptığı yazılı açıklama şu şekilde:

“Kıbrıs Türk halkı tartışmasız iradesiyle Cumhurbaşkanlığı görevini Sayın Ersin Tatar’a emanet etmiştir. Bu kutsal görevi bugün devralacak olan Cumhurbaşkanımız Sayın Ersin Tatar’ı kutlar, görevinde başarılar dilerim. Cumhurbaşkanımızın görevini layıkıyla yapacağından en ufak bir şüphemiz yoktur. 

Sayın Tatar’ın başarısı Kıbrıs Türk halkının içinde bulunduğu süreçte geleceğe bakışı ve Türkiye Cumhuriyeti ile arzuladığı ilişki düzeyine de ayna olmuştur. Bugünden sonra Kıbrıs Türkünü daha refah, daha huzurlu güzel günler beklemektedir. 

Bu adada yalnız olmadığımızı her anımızda bize gösteren Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti’nin her ferdi başta olmak üzere varlığıyla bizlere güven veren Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a da teşekkürü bir borç biliriz.

Dünden bugüne bu coğrafyada yaşadığımız her olay bizlere şu gerçeği göstermiştir ‘ Türkiyesiz bir gelecek mümkün değildir’. Bu bilinçle bugünden itibaren attığımız her adımdan daha da eminiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.