banner13
Öne Çıkanlar Doğal Afetler Ajansı Örgüt KKTC merkez Giriyor Mississauga
banner5

Bu haber kez okundu.

Başbakan Tatar'dan Kıbrıs İlim Üniversitesi'ne Ziyaret
banner11

Ulusal Birlik Partisi Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Ersin Tatar Kıbrıs İlim Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Başbakan Tatar’ı kampüse gelişi sırasında Kıbrıs İlim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Selman Arslanbaş ve okul yönetimi karşıladı.

Kampüsü gezen ve Arslanbaş’tan üniversite hakkında bilgi alan Başbakan Tatar başarılı çalışmalarından dolayı okul yönetimini tebrik etti.

Başbakan Tatar’ın ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kıbrıs İlim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Selman Arslanbaş şu ifadelere yer verdi.

KKTC Başbakanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Sn. Ersin Tatar’ı üniversitemizde ağırladık.Sn. Başbakan Covid-19 Pandemisi nedeniyle aldığımız önlemleri ve yaptığımız çalışmaları, şüpheli vaka taşımak için özel dizayn ettirdiğimiz minibüslerimizi, modern teknoloji ile donatılmış akıllı sınıflarımızı ve stüdyolarımızı ziyaret edip, “KİÜ kalitesini ispat etmiştir” diyerek bizleri gururlandırdı.

Bakanlarımız ve milletvekillerimiz ile birlikte gerçekleştirdikleri bu nazik ziyaretlerinden dolayı Sn. Başbakana şükranlarımızı sunuyor, kendisine seçim yarışında başarılar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.