banner13
Öne Çıkanlar Doğal Afetler Ajansı Örgüt KKTC merkez Giriyor Mississauga
banner5

Bu haber kez okundu.

MDP'den hayvan üreticilerine destek
banner11

Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP) hayvan üreticilerine destek belirtti.
MDP’den yapılan açıklamada, “2,80 TL civarında olan süt maliyeti karşılığında üreticiye önerilen 2,20 TL’nin sektörü zora sokmaktan da öte, doğrudan bitirmeye yönelik bir girişim” olduğu ileri sürüldü.
Açıklamada “Üretici bir yandan zamlar ve borçlar ile boğuşurken, diğer yandan ise ürününe maliyet fiyatını dahi bulamaz hale getirilmiştir” ifadeleri kullanıldı.
Hayvan üreticileri sükunete davet edilerek, ülkede tek havaalanının kapısını kapatmak ve gelen turist ve yatırımcıya güvenilmez bir iç yapı görüntüsü vermenin devlet duruşuna zarar verdiği ifade edildi.
Açıklamada, “Eylemin demokratik bir hak olduğunun altını çizerek, üreticilerin yolları kapatmayarak ve/veya vandalizm içeren tehditler savurmayarak yapacağı tüm eylemlere parti teşkilatlarımız ile katılım gerçekleştireceğimizi ve destek olacağımızı belirtmek isteriz” denildi.
Hükümet iradesinin diyaloğa açık olması ve en kısa sürede üreticiler ile asgari müştereklerde buluşulması temennisi dile getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.