banner13
Öne Çıkanlar Doğal Afetler Ajansı Örgüt KKTC merkez Giriyor Mississauga
banner5

Bu haber kez okundu.

2017'de en çok Bansko'ya gittik
banner11

Kullanıcıların tatil tercihleri doğrultusunda ortaya çıkan istatistikleri değerlendiren n11.com, yaptığı inceleme sonucunda 2017 yılının yurtdışı tatil ve seyahat alışkanlıklarını çizdi. Veriler 2017 yılının yükselen destinasyonları ve değişen tüketici alışkanlıkları hakkında ipuçlarını verirken, geçtiğimiz yıl kültür turlarına gösterilen rağbet bu yıl kış turizmine kaydı. n11.com’un verilerine göre Türkler bu yıl en çok Bulgaristan’ın popüler kayak merkezi Bansko’ya seyahat etti.

Avrupa’nın yanı sıra bu yıl adalar revaçtaydı

2017 yılının seyahat tercihlerini ortaya koyan n11.com verileri, Türklerin yurtdışı tercihlerinde Avrupa’nın bu yıl da üst sıralarda yer aldığını gözler önüne serdi. Bansko’dan sonra sırasıyla İtalya ve İspanya’ya seyahat eden Türkler, bu yıl listeye ilk kez giren Phuket ve Maldivler’e de yoğun rağbet gösterdi. Listede ayrıca Benelux, Paris, Amsterdam ve Dubai yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.