banner13
Öne Çıkanlar Zacharias Evripidou İskele Mandıralar DEvİş Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı naylon poşet
banner5

Bu haber kez okundu.

ARACINIZA YAZ BAKIMI YAPTIRIN, YOLDA KALMAYIN!
banner11
Havaların ısınmasıyla birlikte yakıt tasarrufu sağlanması ve yaz aylarında yüksek maliyetli arızalarla karşılaşılmaması için araçların sıcaklara hazırlanması gerekiyor. Uzmanlar, otomobillerin sadece kendi servislerinde bakıma alınması konusunda uyarıyor. Opel bu anlamda müşterilerine büyük avantajlar sağlıyor.

Opel kullanıcılarının otomobil ile ilgili tüm beklenti ve ihtiyaçlarının karşılandığı adres olmak adına 2016’da Mersin yolunda hizmet vermeye başlayan Opel Vizyon geçtiğimiz günlerde satış sonrası servis bölümüyle de üstün hizmet anlayışını pekiştirdi. Olası yolda kalma riskini en aza düşürmek adına yaz bakımının yapılması gerektiğini vurgulayan Opel Vizyon Servis Yetkilisi Kemal Acır, 5 yaş üzeri indirim avantajından faydalanmak gerektiğini dile getirdi. Acır yaz bakımında araçların toz, hava, polen filtrelerinin değişmesi gerektiğine değinirken "Bu filtreler sayesinde aracınız dışarıdan hava alır. Zamanla tozlar radyatörleri kapladığı için araç sağlıklı bir şekilde çalışamaz. Motor zorlandığı için de yakıt sarfiyatınız artar. Ayrıca ısınan hava sıcaklığı ile birlikte araçta başka problemler de çıkabilir." dedi. Acır, araçlara kış ve yaz öncesi bakım yaptırmanın daha büyük problemler için de önlem olabileceğini vurgulayarak uyarılarda bulundu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.