banner13
Öne Çıkanlar İsveç Tokat Chelsea Lefkoşa Yaşam
banner5

Bu haber kez okundu.

Galatasaray'da son dakika gelişmesi!
banner11

Alan Carvalho ile söz kesip resmi açıklama için geri sayıma geçen Galatasaray, Benjamin Tetteh için devreye girdi.




Bu sezon Sparta Prag forması ile 9 gol 2 asistle oynayan Benjamin Tetteh’i gelecek vaat eden ve Galatasaray’ın ileride para kazanabileceği düzeyde bir oyuncu olduğunu belirtilere transfer listesine alındı.

Galatasaray Kulübü, Prag’dan 21 yaşındaki golcüsünü istedi, Çekya ekibi ise ilk olarak “ Satmayı düşünmüyoruz” yanıtı verdi.

Sarı kırmızılılar ise Teknik Direktör Fatih Terim’in listesinde yer alan Benjamin Tettehiçin ısrarcı davrandı. Sparta Prag’dan, bu transfere evet yanıtı verecekleri fiyatı, bonservis bedelini sordu.

RAKAM BELLİ
Çekya kulübü ise Tetteh için Galatasaray’dan tam 12 milyon Euro bonservis bedeli istedi. Bu rakam ise Galatasaray kulübünün Ocak ayı için ayırdığı transfer bütçesine fazla geldi.

Buna rağmen Galatasaray cephesi Tetteh’in yıllık ücretinin düşük olması nedeniyle transferi çözmek için yeni formül üretti. Galatasaray, Ganalı golcü için son olarak Sparta Prag kulübüne satın alma opsiyonu formülü ile ikna etmek için kiralama teklifi yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.