banner13
Öne Çıkanlar Tokat Lefkoşa Yaşam İsveç Chelsea
banner5

Bu haber kez okundu.

7 koltuklu BMW 2 Serisi Gran Tourer Çangar Motors'da
banner11

BMW, 2 Serisi Active Tourer modelinin 214 mm daha uzun gövdeye sahip daha kullanışlı versiyonunu kalabalık aileler için ideal.


Model gamını her geçen gün zenginleştiren ve yeni sınıflara girerek daha geniş kitlelere hitap etmeye başlayan BMW, geçtiğimiz yıl sunduğu 2 Serisi Active Tourer ile biraz daha fazla hacim isteyen genç aileleri BMW logosunun etrafına toplamayı amaçlamıştı.


BMW 2 Serisi Gran Tourer, ön tasarımını Active Tourer ile paylaşsa da profilden bakıldığında daha farklı. 4.55 metreyi biraz geçen uzunluğu, Active Tourer'dan yaklaşık 21.5 cm daha fazla olan otomobilin yüksekliğinde de 53 mm'lik bir fazlalık bulunuyor ki; bu farklar 11 cm daha uzun olan dingil mesafesiyle birlikte 2 Serisi Gran Tourer'ın daha geniş bir kabine ve bagaja sahip olmasını sağlıyor. Arka koltuklarında çok iyi bir diz mesafesi sunan 2 Serisi Gran Tourer geliştirilirken belli ki kullanışlılık ve fonksiyonellik ön planda tutulmuş, çünkü bu otomobil, kimisi opsiyonel olsa da hayatı kolaylaştırmaya yönelik pek çok detay barındırıyor. İkinci koltuk sırası 130 mm öne ve arkaya kaydırılabilen otomobilde çok sayıda saklama alanına yer verilmiş. Koltuk altlarında da saklama bölmeleri bulunuyor. Ön koltukların arkasına monte edilen ve tekli rayla yüksekliği ve açısı ayarlanabilen masalar, geniş panoramik cam tavan, üçüncü koltuk sırası ve küçük bir ayak hareketiyle ellerinizi kullanmadan bagaja ulaşmanızı sağlayan Akıllı Açma fonksiyonlu elektrikli bagaj kapağı, bence en fazla tercih edilecek opsiyonlar arasında olacaktır.


BMW 2 Serisi Gran Tourer'ın üçüncü koltuk sırası pek çok benzer 7 kişilik MPV'nin aksine göstermelik değil. Zahmetsizce, çok basit bir şekilde açılan koltuklar, ikinci sırayı bir miktar öne kaydırdığımızda yetişkinler için bile yeterli bir genişlik sunabiliyor. Üçüncü koltuk sırası olmadan 645 ile 805 litre arasında hacim sunan bagaj, ikinci sıradaki koltukların yatırılmasıyla da 1905 litrelik bir hacme ulaşıyor.


Sınıfının en iyi hava sürtünme katsayısına sahip olan otomobil, önden kaymayı önleyen Performans Kontrolü özelliği, değişken oranlı Spor Direksiyon ve yüksekliği 10 mm azaltan M Sport süspansiyon paketiyle çevik bir sürüş karakteri ortaya koyuyor.


BMW 2 Serisi Gran Active Tourer ile ilgili daha detaylı bilgi ve test sürüşü için Çangar Motors BMW showroomuna bekliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.