banner13
Öne Çıkanlar İsveç Tokat Lefkoşa Yaşam Chelsea
banner5

Bu haber kez okundu.

NGSTYLE, enerjinizi yükseltecek
banner11
Yaz aylarını geride bıraktığımız şu günlerde NGSTYLE, kadınları kışa özel bir düş bahçesine davet ediyor. Bu bahçede kadınları renkli, göz alıcı ve şık bir kış bekliyor. 

Kadınların vazgeçilmez markası NGSTYLE, “Düş Bahçesi Koleksiyonu” ile yazın yüksek enerjisini kış aylarına taşıyor. Hayatın her anında şıklık ve rahatlık vadeden Düş Bahçesi Koleksiyonu, gizem, romantizm, asalet ve başkaldırı gibi güçlü mesajlar veriyor. Kumaşlardan renklere, dikim kalitesinden aksesuarlara kadar özenle hazırlanan koleksiyon, yazın yüksek enerjisini kış aylarına taşıyacak.

İş toplantılarından özel davetlere, günlük yaşamın koşturmacasına kadar, kadının her anına eşlik edecek özel tasarımlarıyla dikkat çeken Düş Bahçesi Koleksiyonu, şehir hayatının yoğun temposunda tarzından ödün vermeyenlere şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor. “Romantik Şehirli”, “Gizemli Geceler”, “Rahatlığın Asaleti” ve “Başkaldıran Şıklık” serilerinden oluşan koleksiyon, her zevke uygun tasarımlar sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.