banner13
Öne Çıkanlar Örgüt Doğal Afetler Ajansı Mississauga KKTC merkez Giriyor
banner5

Bu haber kez okundu.

Paris'e 650 bin TL!
banner11



  • Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) sahneye çıkan Paris Hilton, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Hilton yaklaşık 3 saat sahnede kaldı.







  • DJ'lik performası öncesinde kısa bir konuşma yapan Hilton, kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi. Hilton'u yaklaşık 2 bin kişi izledi.







  • Bir ara ses sisteminde kesilme yaşanan Hilton, "Sizleri seviyorum, geri döneceğim" diyerek sahneden indi. Ses sistemindeki arıza giderildikten sonra tekrar sahneye çıkan Hilton, kaldığı yerden programına devam etti.







  • Ünlü yıldızın 110 bin euro (650 bin TL) ücret karşılığında geldiği, yapılan organizasyon için de yaklaşık 1 milyon TL harcama yapıldığı belirtildi.







  • 37 yaşındaki Hilton’a sahnede ABD'li oyuncu sevgilisi Chris Zylka da eşlik etti. Sık sık sevgilisine sarılıp öpücük yağmuruna tutan ünlü yıldızın romantik anları objektife yansıdı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.