banner13
Öne Çıkanlar Maliye Bakanlığı aşılılar
banner5

Bu haber kez okundu.

'Gelin Tanış Olalım' ile muhteşem final
banner11

Girne Belediyesi’nin düzenlediği kış etkinlikleri, Donkişot Tiyatro yapımı "Tek Kişilik Türkülü Seyirlik" alt başlığını taşıyan “Gelin Tanış Olalım” türkü müzikaliyle muhteşem bir final gerçekleştirdi.
26 Şubat 2019 Salı akşamı Girne Amerikan Üniversitesi Spectrum Kongre Salonu’nu dolduran sanat severler, Yunus Emre’nin “Gelin tanış olalım/ İşi kolay kılalım/ Sevelim sevilelim/ Bu dünya kimseye kalmaz” dizelerinin kılavuzluğunda yol alan gösteride, Fırat Tanış’ın etkileyici performansını beğeniyle izledi.

Oyunun metnini yazan ve yöneten Semih Çelenk, gösterinin ardından sanatseverler tarafından yoğun ilgi gören kitabını imzaladı.

 

GÜNGÖRDÜ: “GÖSTERİ, GÜNÜMÜZ KOŞULLARINDA ÖNEMLİ MESAJLAR İÇERİYOR”

 

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Fırat Tanış, müzisyenler ve oyunda emeği geçenleri sahnede tebrik ederek, oyunun günümüz koşullarında önemli mesajlar içerdiğini, insani değerlerin ön planda olması gerektiğine vurgu yaptığını söyledi. Güngördü, konuşmasında sevgi, barış ve kardeşlik mesajları verdi. Girne’de kış etkinliklerinin büyüklere yönelik kısmının böylesi güzel bir oyunla sona ermesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Güngördü, salonu yığınsal şekilde dolduran izleyicilere, salonun kullanımına imkan sağlayan Girne Amerikan Üniversitesi yetkililerine çok teşekkür etti.

Güngördü, Girne Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerinin, Çocuk Tiyatro Festivali’yle devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.