banner13
Öne Çıkanlar Yaşam Lefkoşa Tokat Chelsea İsveç
banner5

Bu haber kez okundu.

Kiler Market'ten Bir Yanlış Daha...!
banner11
Dün yaptığımız “Kiler Marketten Vatandaşa Büyük Ayıp” başlıklı haberimizin ardından bugün gazetemize ulaşan bir vatandaş Kiler markette yaşadığı bir olayı bizlerle paylaştı…

Haber: Ömer Kadiroğlu

Dün gazetemizin yaptığı “Kiler Marketten Vatandaşa Büyük Ayıp” başlıklı haberimizin ardından bugün gazetemize ulaşan bir başka vatandaş söz konusu markette yaşadığı benzer bir olayı bizlerle paylaştı. Gazetemize ulaşan vatandaş geçtiğimiz günlerde kiler marketten iki paket Kırnı piliçlerine ait tavuk kıyması aldığını ancak kasadan hesaplanırken 12,38 TL ile 14,43 TL olan kıyma fiyatlarının birinin Kırnı Bonfile olarak yazıldığı ve vatandaştan 14,43 yerine 19,85 TL alındığı söylendi.

“Ürünü size değişelim yerine bonfile verelim”

Gazetemizi arayan vatandaş alışverişini yapıp aracında gittiğinde alışveriş fişini kontrol edince durumu anladığını geri gittiğinde ise sorumlu kişiden “Ürünü size değişelim yerine bonfile verelim” şeklinde bir cevapla karşılaştığını bize bildirdi. Bu durum karşısında tüm yaptığı alışverişi iade ettiğini ifade eden vatandaş, şunları söyledi; “Böylesi durumları daha önce kilerde birçok kez yaşadık. Bu yüzden uzun bir süredir bu marketten alışveriş yapmıyorduk. Uzun zamandan sonra yolumuzun üzeri diye buradan alışveriş yapmak istedik ve yine aynı durumu yaşadık. Dün yapılan haberinize birkaç kişi firmayı kötülemek amaçlı haber yaptığınızı yorum olarak yazdı. Bu gibi haberlerin vatandaşlarda farkındalık yaratacağını ve gerek bilinçli gerekse yanlışlıkla yapılan bu hatalara karşı daha dikkatli olunması yönünde uyarıcı haberler olduğunu düşünüyorum. Söz konusu markette böyle durumları başkalarının da yaşadığını duymuştum. Bu tesadüf olamaz. Eğer bu kadar sık hata yapılıyorsa bir yerde yetkililerin burayı denetlemesi ve gerekli işlemleri yapması gerekiyor. Buradan alışveriş yapan vatandaşlarımız mutlaka fişlerini alsınlar ve yaptıkları alışverişi oradan ayrılmadan kontrol etsinler” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.