banner13
Öne Çıkanlar Örgüt Doğal Afetler Ajansı Mississauga KKTC merkez Giriyor
banner5

Bu haber kez okundu.

HP, seçim giderlerini açıkladı
banner11

Halkın Partisi (HP), yerel seçim için yapılan harcamalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Halkın Partisi yerel seçimlerde toplamda 153 bin 703 TL harcama yaptı.

HP Genel Sekreteri Yenal Senin’in açıklamasına göre,5 başlık altında toplanan harcama kalemlerine bakıldığında propaganda giderleri için 25.000 TL sosyal medya giderleri için 6.000 TL, reklam giderleri için 41.200 TL, etkinlik giderleri için 16.112 TL ve baskı giderleri için 65.391 TL harcama yapıldı.
İlgili giderlerin devlet katkısı, parti üye aidatları ve bağışlardan karşılandığını belirten Senin, 14 farklı yerde mütevazı bir bütçe ile iyi bir kampanya yürüttüklerine inandıklarını söyledi.
“Yerel yönetimler vizyonu içinde etkin bütçe denetimi, mali tabloların halkımızla düzenli paylaşılması, ihale süreçlerinde kamu menfaatinin gözetilmesi, gereksiz ve partizanca istihdamların önüne geçilmesi gibi konuların takipçisi olacağımızı ilan ettik” diyen Senin, bu bağlamda seçim giderlerini de şeffaf şekilde paylaştıklarını belirtti.
HP’li belediyelerin her 6 ayda bir olmak üzere hesaplarını açıklayacağını kaydeden Senin, “Bizlerde bu anlayışa bağlı kalarak seçim giderlerimizi şeffaf şekilde paylaştık” ifadesini kullandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.