banner13
Öne Çıkanlar İsveç Tokat Lefkoşa Chelsea Yaşam
banner5

Bu haber kez okundu.

Mayıs, Bodrum'da yaşanır…
banner11
Eşsiz güzellikteki Bodrum kıyısı üzerinde konumlanan Jumeirah Bodrum Palace, 19 Mayıs haftasonu tatilinde şehirden uzaklaşmak isteyenler için mükemmel bir alternatif sunuyor. Lüks, inziva ve konforla yetişkinlerin yanı sıra, çocukların da rahatını düşünen Jumeirah Bodrum Palace, uzun haftasonu için akıl çelen bir tatil seçeneği sunuyor. 

Bodrum’un sıra dışı doğal güzelliği içinde yer alan Jumeirah Bodrum Palace, 19 Mayıstatilini 4 gün olarak değerlendirmek isteyen misafirlerini bekliyor. Konforlu ve lüks tatil anlayışına sahip, nefes kesici iki katlı, her birinde 10 konuğun ağırlanabileceği beş yatak odası ile kalabalık gruplar için “Royal Villa”lar, Bodrum’un en güzel zamanı Mayıs ayında şehirden uzaklaşmak, dinlenmek ve tatil şansını değerlendirerek gökyüzünün denizle birleştiği yerde olmak isteyenler için tatil seçeneği sunuyor.

Eğlencenin adresi

Misafirlerinin kusursuz bir tatil geçirmesi için her şeyi düşünen Jumeirah Bodrum Palace, Sinbad's Kids Club'ta çocuklara unutamayacakları bir tatil vaat ediyor. Sabah 8'den akşam 11’e kadar, profesyonel bir ekibin çocuklara eşlik ettiği kulüpte, etkinlikler akşama kadar devam ediyor.

Birçok kaydırağın bulunduğu Aqua Park'ta, çocuklar doyasıya yüzerken eğlenme fırsatı da yakalıyor. Deniz kenarında kumun içinde yer alan çocuk havuzunda anne, babalar denizdeyken, çocuklar da güvenli bir şekilde vakit geçirebiliyor.

Bodrum’da Lübnan Rüzgarı

Ege’nin cazibe merkezi Jumeirah Bodrum Palace, Dubai’nin ünlü Lübnan restaurantı Al Naforrah’ı tutkunlarının beğenisine sunuyor. Dekorasyona rengarenk perdelerle farkındalık katan konsept restaurant, mozaik işlemeli yer karolarıyla da Lübnan’ın büyülü dünyasının kapılarını açıyor.

Ruhunuzu Talise SPA’da arındırın 

Jumeirah Bodrum Palace bünyesinde yer alan Talise SPA ve Wellness Merkezi, terapileri ve bakımların yer aldığı geniş SPA menüsü ile misafirlerine, dinlenmiş bir beden ve tazelenmiş bir ruha sahip olmanın anahtarını sunuyor.Detoks ve Sağlıklı Yaşam Danışmanı Gül Kaynak’ın 14 Mayıs-22 Mayıs ve 30 Mayıs–5 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceği özel detoks programıyla sezonun tüm yorgunluğunu üzerinizden atmanıza yardımcı olacak.



Profesyonel terapistlerin bulunduğu özel SPA merkezinde, konukların tercihine göre dinlendirici, uyandırıcı ve canlandırıcı özellikte bakım ve masajlar uygulanıyor. Açık ve kapalı havuzları, hydro masaj odaları, sauna, buhar odası, buz fiskiyesi, güzellik salonu, kuaför, 2 dinlenme odası, Talise Fitness Merkezi ve stüdyosunun da bulunduğu Talise SPA ve Wellness Merkezi, 10 özel bakım odasından meydana geliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.