banner13
Öne Çıkanlar İsveç Tokat Lefkoşa Yaşam Chelsea
banner5

Bu haber kez okundu.

Dolar kuru bugün ne kadar?
banner11
Dolar/TL, geçen hafta yaşanan seçim süreci, enflasyon verisi ile ABD ile S-400 nedeniyle yaşanan karşılıklı açıklamalar nedeniye hareketli bir süreç geçirdi. Yeni haftanın ilk iş gününde dolar/TL, bankalararası piyasada  5,63 TL'de işlem görüyor. Euro/TL ise 6,32 TL'de yer alıyor.

Piyasaların gözü 28 Nisan akşamı katıldığı NTV yayınında 8 Nisan haftasında büyüme, enflasyon, bankacılık başta olmak üzere tüm alanlarda atılacak adımları içeren genel çerçeveye ilişkin açıklamalarda bulunacaklarını belirten  Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın çarşamba günü açıklayacağı Ekonomi Reform Paketi'nde. Vergi reformu da beklentiler arasında.

Dünyada açıklanacak önemli veriler arasında Avrupa ülkelerinin sanayi üretimleri ve FED'in para politikası için baz aldığı verilerin başında gelen enflasyon yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.