banner13
Öne Çıkanlar Yaşam Chelsea İsveç Tokat Lefkoşa
banner5

Bu haber kez okundu.

GAÜ'de Müzik Öğretmenliği için özel yetenek sınavı
banner11

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü'nün özel yetenek sınavları 13-17 Ağustos tarihleri arasında Türkiye'de gerçekleştirilecek.
GAÜ Rektörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; özel yetenek sınavları 13 Ağustos Pazartesi - Ankara (11:00 - 16:00), 15 Ağustos Çarşamba - İstanbul (11:00 - 16:00), 17 Ağustos Cuma - İzmir (11:00 - 16:00) tarih ve saatlerinde ilgili GAÜ Temsilcilikleri'nde yapılacak.
GAÜ Müzik Öğretmenliği Sınav Komisyonu tarafından adayların müziksel dikte, enstrüman yeteneği, solfej, deşifre, sesleri aralık ve adları ile tanıma, sesleri ezgisel ve armonik olarak duyma, ezgi ve ritm tekrarlama ile sesini doğru kullanabilme gibi özellikleri ile ilgili bir değerlendirim süreci oluşturulacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.